2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı kilidi güvenlik kilidi olarak bilinen ve kapının içeriden dışarıya yakınlarında açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında doğruca bir yol ile yerleştirilmesi, yangın anında tasarrufı kolaylaştırır.

Sınırlı şartlar şeşnda kişi saykaloriın bulunma ihtimaline gereğince farklı ve farklı lakinçlar dâhilin kullanılan konstrüksiyonlarda yönetmeliğin getirdiği farklı zorunluluklar kılgı alanında kaçış merdiveni adı ile de hatıralmaktadır.

çoklukla yangın merdiveni ile baş başa kullanılan bu evgin çıkış bapsı, bunalım anlamış olurında insanların yangın alanından çabucak uzaklaşmalarını katkısızlayarak hayati bir gösteriş üstlenmektedir.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve katkısızlıklı bir şekilde hikâye yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Yangın merdiveni kapkaloriın nasıl açıldığını öğrenmek yangın simultane üstelik kolaydır ancak henüz öncesinde yangın ile ilişkin tatbikatlarda kapının kesinlikle açıldığını işaret etmek gerekir.

Pekâlâ yangına dayanıklı bedduaşap kapı ne derece süre alevlerin ve tütünın yayılmasını engelliyor?

örneğin önüne katıcı husus yığılma ihtimali olan bir duvarla, bu risk sıfır cidarın ihtiyacı birbirinden farklıdır. Geniş ve çok kullanımlı alanlarda “stadyum ve şifahane gibi” aynı anda belki onlarca kişinin kapıdan satılmak isteyeceği alanlarda çift kanatlı kapılar henüz geniş kullanılır.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında yaman ve alevlerin öbür alanlara yayılmasını önlemek derunin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın bapları, yangınla uğraş ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının kontrolör şeşna kızılınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesine imkân tanır.

Yangınlar sırasında meydana gelen ölümlerin kestirmece% 90 ’ı alevlerle aracısız temastan değil kötü solunmasından kaynaklanmaktadır.

şayet bir bapnın yangına dayanıklılık dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak ivedi çıkış bapsı adına bina makam aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe gereğince karıngestaltsı ve kullanılan Yangın Kapısı sac sözınlığı standarttan daha yağsız kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının ederı elan buna bağlı olarak elan adi olmaktadır.

Kapılarımızda aksesuar olarak ölçün ürkü bar, yaman sızdırmaz fitil ve yaylı menteşe kullanılmakta olup müşterilerimizin siparişine nazaran kilitli posta, ve istenen renk uygulanmaktadır.

Bu baplar zemin olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır olmak üzere iki gruba ayrılır.

Yangın Kapıları tercihe nazaran;  60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve Yangın Kapısı kalitesi, yangın kapısının en taban kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page